Today.ua

Дочка Ольги Сумської зізналася, як над нею знущалися в школі

Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк навіть і не знали, що їх дочка переживає під час навчання в школі. Виявляється, над дівчинкою знущалися не тільки однокласники, а й вчителі проявляли особливу неприязнь. У цьому 19-річна Аня зізналася тільки після випускного.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" дочка відомої української актриси і співачки зізналася, що, незважаючи на настільки відомих батьків, страждала в школі від буллінгу і цькуванні. Більш того Аня зазначила, що принижували її не тільки на словах, а й фізично. Найчастіше неприязнь проявляли дівчата. Причому новенькі учні в класі також перекидали свою агресію саме на неї.

«... чомусь всі, як ніби їх підмовили, просто накидалися на мене. І також вчителі насправді. Вони підхоплювали загальний прикол, стьоб наді мною. Були випадки, коли і за волосся смикали на очах у всіх вчителів. Я просто тікала в туалет зі сльозами», - розповіла Аня Борисюк.

Примітно те, що неприємне ставлення на собі відчувала дочка Ольги Сумської не тільки від однокласників, а й від вчителів. У той час як її мамі вони говорили, що відносяться до Ані як і до інших дітей, насправді все було куди гірше. Коли відома мама дізналася про цькування її дитини, вона була шокована, адже дівчинка їй ні про що не розповідала. Більш того в депресії і нервовому стані Ольга Сумська звинувачувала себе, так як думала, що приділяє дочці недостатньо уваги через роботу.

На питання про те, чому вона все приховувала, Аня відповіла, що не хотіла, щоб батьки втручалися, і хотіла пройти через все сама. Примітно те, що і Ольга в шкільні роки стикалася з буллінгом. Над нею сміялися через окуляри і відоме прізвище.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як вітала доньку з 19-річчям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ