Today.ua

Дочка Олі Полякової без макіяжу і зачіски похвалилася фото в купальнику

Старша дочка Олі Полякової постійно знаходиться в полі зору шанувальників відомої української співачки та ЗМІ. 16-річна дівчина активно веде аккаунт в соціальних мережах і епатує публіку своїми досить дорослими фото і відео.

Спадкоємиця "Королеви ночі" поділилася з фанатами новою публікацією, справивши враження на фоловерів. У кадрі дочка Олі Полякової, яка повідомила, що в останній раз вийде на сцену зі своїм яскравим шоу, постала в бікіні і спідниці.

Маша Полякова для відпочинку в заміському будинку під Києвом обрала картату коротку спідницю в складку і чорний верх від купальника, розшитий блискучими каменями. Дівчина-підліток відмовилася від зачіски, зібравши своє розпатлане волосся в пучок і випустивши дві передні пасма обрамляти обличчя. Також дочка Полякової відмовилася від звичного їй яскравого макіяжу.

Також Маша відмовилася від підпису до посту, проте її прихильники не пройшли повз і залишили свої коментарі. "Богінюшка", - зазначила бабуся дівчинки, яка намагається підтримувати її, незважаючи ні на що.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

"Сексі", "Вау", "Красива", "Шикарна", "Машенька, гарне фото", "Супер", "Красапета", "Мах, сасний купальник і прес", "Як виросла, вже не маленька дитина, а стала дівчиною, красуня", "Красива дівчинка", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, старша дочка Олі Полякової в образі вампірши позувала посеред лісу з таємничим хлопцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ