Today.ua

Дочка Олі Полякової виконала відомий хіт матері

Оля Полякова влаштувала для дочки незабутній день народження, який тривав кілька днів. Маша Полякова отримала безліч подарунків, повеселилася з друзями на вечірці в клубі, а після запросила їх до себе на піжамну вечірку.

У Інстаграм один з друзів 16-річної дочки Олі Полякової опублікував сторіз, показавши відео з Машею. У вбиральні дочка української зірки зображена разом з двома своїми друзями. Підлітки виконали відомий хіт суперблондинки «Шлепки».

Пізніше в особистому мікроблозі Маша Полякова опублікувала кілька кадрів з продовження банкету. Дівчинка влаштувала піжамну вечірку, на яку запросила своїх друзів. Одягнена в біло-рожеву піжаму в смужку дочка зірки показала фотозону, прикрашену дощиком, китайськими парасольками та великими кулями у вигляді цифри «16». У сторіз дівчина звернулася до батьків, подякувавши їм за прекрасне свято.

«Мам, тато, спасибі за це офігенне свято, мені дуже подобається: така красива фотозона, так багато моїх улюблених людей, і це просто офігенскі», - красномовно висловилася Маша Полякова.

В кінці чудового вечора дочка Олі Полякової задула свічки на рожевому триярусному торті, прикрашеному сердечками та свічками. Нагадаємо, дочка Олі Полякової показала, що їй подарувала мама на день народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ