Today.ua

Дочка Олі Полякової кардинально змінила колір волосся

Оля Полякова похвалилася перетворенням своєї дочки. 16-річна Маша зважилася на кардинальну зміну іміджу і повністю довірилася своїй матері. Результат вразив шанувальників «Королеви ночі».

У період карантину, коли салони краси були закриті, багато хто з нас навчився наводити собі красу самостійно. Хтось навчився майстерності манікюру, хтось освоїв навички макіяжу, а хтось колористики.

Оля Полякова вирішила своїми руками пофарбувати старшу дочку. У Інстаграм-сторіз українська співачка опублікувала дві фотографії, на яких показала Машу з вогненно-рудим волоссям. Дівчинка позує з розпущеним, ще трохи вологим волоссям, в біло-рожевій піжамі в смужку.

«Я ще й перукар! Як вам Марусине перетворення?» - поцікавилася у шанувальників успішна виконавиця.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Фанати дуже тепло прийняли перетворення юної красуні, зазначивши, що з рудим кольором волосся їй набагато краще.

«Рудоволоса бестія», «Так їй крутіше набагато! Дуже йде!», «Викапана Мама!», «Дуже красиво, Оля ви молодець», «Мамина красуня!», «Прям дуже дуже, Маші дуже йде цей колір», - пишуть підписники.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, як обвалилася стеля в її квартирі в центрі Києва. На момент обвалу в оселі перебували діти, але на щастя, ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ