Today.ua

Дочка Олі Полякової обрізала волосся і похвалилася новою стрижкою

Дочка Олі Полякової привертає загальну увагу не менш ніж її зіркова матуся. Дівчинка раз у раз стає героїнею статей через недоречні наряди, зухвалу поведінку або відверті фотографії. На цей раз підліток здивувала всіх, обрізавши довге волосся навіть проти маминої волі.

Вже давно Маша Полякова заявляла про своє бажання зробити стрижку коротше. Дівчинка могла похвалитися пишною копицею волосся довжиною нижче попереку. Але ними потрібно було займатися, відвідувати салони і робити укладання. Мабуть, дівчинці набридли ці турботи, і вона просто обрізала довжину, навіть попри те, що Оля Полякова була категорично проти цього рішення.

У Інстаграм спадкоємиця "Королеви ночі" не один раз проводила опитування, цікавлячись, яку їй зробити стрижку і як пофарбуватися. І навіть думка більшості, що у неї і так прекрасне волосся, не зупинили дівчинку перед досягненням своєї мети.

Щоб не довести маму до серцевого нападу, Маша вирішила не стригтися під корінь, а зробила стильне в цьому році каре довжиною нижче плечей. Варто відзначити, так дівчинці навіть стало краще. Відповідними кадрами дочка Олі Полякової поділилася в Інстаграм-сторіз. Дівчинка зобразила себе в машині, похвалившись своєї новою стрижкою. У стрічку 16-річна дівчина опублікувала ролик з репетиції її групи.

"А "Шви" записують вам нову пісню. Як вам моя нова зачіска?" - поцікавилася у підписників Маша.

Отримала вона на своє питання неоднозначні коментарі. Хтось обдаровував її компліментами, інші переживали, що скаже мама, а треті висловили своє "фе".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Maria Polyakova (@mashapolyakova)

"Красуня, тобі йде", "Тобі так набагато краще. Тобі дуже йде нова стрижка!!!", "Перука, відразу видно", "Маша, а мама вижила після твоєї стрижки?", "Не дуже, вона робить тебе старше", "Так набагато краще", " Маша не жартуй з волоссям набагато розкішніше тобі з волоссям і нікого не слухай, мама каже правду, волосся це і шик, і блиск, і краса", - пишуть підписники.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової "пофотошопила" целюліт і попалася на гарячому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ