Today.ua

Дочка Олі Полякової спробувала себе в ролі актриси

Відома українська співачка Оля Полякова дозволяє своїм дочкам бути самими собою і займатися тим, що подобається саме їм. Старша спадкоємиця артистки завоювала не меншу популярність, ніж її зіркова матуся, і частенько балує фанатів новими фото і відео.

Маша Полякова, яка недавно здивувала публіку короткою стрижкою і синім волоссям, активно спілкується з найпопулярнішою київською молоддю: дітьми олігархів і блогерами. Разом з одним зі своїх друзів 16-річна дівчинка зняла відео, спробувавши себе в ролі актриси. Підлітки розіграли сценку, ніби з класичного романтичного фільму про незручну першу зустріч.

Дочка Олі Полякової, одягнена в сукню-худі і кросівки спускалася сходами, тримаючи в руках книгу. Назустріч їй підіймався чарівний хлопець. В результаті Маша упускає книгу, хлопець кидається їй допомогти і їх погляди зустрічаються - любов з першого погляду. А що було далі, вони пообіцяли показати в новому відео.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ?КОТЕЙКА? (@ koteyka.90)

"Які ви милі", "Вау", "Ви так мило виглядаєте", - пишуть підписники.

Попри хейт дочка Олі Полякової продовжує зніматися в різних відео, а також писати і виконувати пісні зі своєю групою "ШВИ". Завдяки своїй популярності дівчинка заробляє перші гроші, даючи рекламу в своєму акаунті.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, які в неї стосунки з чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ