Today.ua

Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк заговорила про маму

Анастасія Заворотнюк вже дуже довго не виходить на зв'язок з шанувальниками, а з 2019 роки не з'являлася на сцені. Стало відомо, що актриса хвора і проходить курс лікування. Роком пізніше рідні зірки повідомили сумні новини - у Насті рак головного мозку.

З того часу вся сім'я актриси зосередилася на її лікування, в той час, як ЗМІ практично поховали Анастасію Заворотнюк. Її друзі та колеги повідомляють, що родичі обмежили контакти зірки практично з усіма. Настя перебуває під опікою чоловіка, батьків і дітей.

Члени сім'ї артистки також не говорять про неї й практично не повідомляють про те, як йде її одужання. Вперше за довгий час хоч щось про Анастасію Заворотнюк розповіла її дочка. Анна відповіла на питання шанувальника про те, чому вона не говорить про матір, невже ця тема під забороною, на що дівчина заявила:

«Тому що це боляче, і я боюся стрясати повітря, просто молюся і вірю, говорити про це не має сенсу, мені не потрібна жалість, я просто хочу, щоб мама була здорова і поруч. Я вдячна кожному з вас, хто дає мені підтримку, добро і світло, не ставлячи питань», - написала в Інстаграм-сторіз Анна Заворотнюк.

Нагадаємо, мама Анастасії Заворотнюк вразила красою і молодістю. У Мережі з'явилися нові фото 77-річної Валентини Борисівни Заворотнюк з онукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ