Today.ua

Дочка Віктора Ющенка показала рідкісне фото підрослих онуків експрезидента України

Дочка третього президента України Віктора Ющенка 40 днів війни перебувала у Києві. Разом зі своїми дітьми Віталіна допомагала волонтерами та співпрацювала з благодійними організаціями. З шанувальниками багатодітна мати поділилася рідкісним фото з підрослими онуками ексглави держави.

Знімки Віталіна Ющенко зробила під час невеликої подорожі. Разом із сином та молодшою донькою жінка приїхала до Відня. Проте сім'я не втекла з України, а попрямувала туди, щоб відправити Віктора-молодшого на навчання.

Підписникам дочка Віктора Ющенка розповіла, що друзі сім'ї запропонували влаштувати її сина на навчання у Торонто. Не бажаючи упускати таку прекрасну нагоду, враховуючи, що в Україні невідомо, коли відновлять роботу університети, було ухвалено рішення відправити хлопця за кордон. В особистому акаунті в Інстаграм донька Віктора Ющенка показала, як прогулялася із сином та дочкою Віднем, а також показала ніжні кадри з аеропорту. Після прощання з Віктором Віталіна разом з Адріаною не стали залишатися в Європі, а машиною повернулися в Україну. Також вона має старшу доньку Домінікана, яка раніше брала участь у шоу "Голос країни". Нагадаємо, онук Віктора Ющенка виїхав з України: "Встало питання, а що далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ