Домашня ковбаса до Великодня: бюджетний рецепт м'ясної закуски на святковий стіл

Автор: Шевченко Лилия

Великдень – вважається найважливішим та шанованим святом у Християнстві. Цього дня прийнято накривати святковий стіл та запрошувати до будинку гостей. Приготуйте до Великодня домашню ковбасу із різних видів м'яса. Рецепт бюджетної закуски стане у нагоді кожній господині.

Домашня ковбаса до Великодня: бюджетний рецепт м'ясної закуски на святковий стіл - today.ua

Домашня ковбаса з курки та яловичини

Складові:

  • 700 г курячих стегон
  • 150 г курячого філе
  • 150 г яловичини чи телятини
  • 20 г крохмалю
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 0,25 ч. л. меленого мускатного горіха

Спосіб приготування:

Обріжте м'ясо з курячих стегон, близько 100 г м'якоті відкладіть убік, решту маси пропустіть через м'ясорубку і пюрируйте блендером до однорідності. Відкладене м'ясо стегна, разом із яловичиною та курячим філе наріжте гострим ножем дрібними кубиками. Домашня ковбаса до Великодня: бюджетний рецепт м'ясної закуски на святковий стіл Змішайте нарізане шматочками куряче м'ясо з перемеленим фаршем, приправте сіллю, цукром, сушеним часником і мускатним горіхом. Також можна додати ароматні сушені трави, мелений чорний перець та інші приправи. Всипте крохмаль і ретельно перемішайте. Розділіть м'ясну масу на дві частини, кожну викладіть на харчову плівку або розрізаний уздовж рукава для запікання.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Сформуйте тугу ковбаску та зафіксуйте нитками. За допомогою зубочистки зробіть кілька проколів в обох заготовках, викладіть на лист і запікайте в духовці до готовності при 200 градусах близько 40 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Приготуйте також на Великдень мариновані гриби. Рецепт смачної закуски із печериць за півгодини.

Головне