Великдень – вважається найважливішим та шанованим святом у Християнстві. Цього дня прийнято накривати святковий стіл та запрошувати до будинку гостей. Приготуйте до Великодня домашню ковбасу із різних видів м'яса. Рецепт бюджетної закуски стане у нагоді кожній господині.
Домашня ковбаса з курки та яловичини
Складові:
- 700 г курячих стегон
- 150 г курячого філе
- 150 г яловичини чи телятини
- 20 г крохмалю
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 0,25 ч. л. меленого мускатного горіха
Спосіб приготування:
Обріжте м'ясо з курячих стегон, близько 100 г м'якоті відкладіть убік, решту маси пропустіть через м'ясорубку і пюрируйте блендером до однорідності. Відкладене м'ясо стегна, разом із яловичиною та курячим філе наріжте гострим ножем дрібними кубиками. Змішайте нарізане шматочками куряче м'ясо з перемеленим фаршем, приправте сіллю, цукром, сушеним часником і мускатним горіхом. Також можна додати ароматні сушені трави, мелений чорний перець та інші приправи. Всипте крохмаль і ретельно перемішайте. Розділіть м'ясну масу на дві частини, кожну викладіть на харчову плівку або розрізаний уздовж рукава для запікання.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Сформуйте тугу ковбаску та зафіксуйте нитками. За допомогою зубочистки зробіть кілька проколів в обох заготовках, викладіть на лист і запікайте в духовці до готовності при 200 градусах близько 40 хвилин.
Смачного!
Приготуйте також на Великдень мариновані гриби. Рецепт смачної закуски із печериць за півгодини.