Домашня піца на тонкому тісті за півгодини: простий та швидкий рецепт

Автор: Шевченко Лилия

Піца - універсальна страва, яка підійде на сніданок, обід або вечерю, нею можна пригостити гостей на свято або взяти з собою на пікнік. Візьміть на замітку простий рецепт дуже смачної домашньої піци на тонкому тісті і з дуже смачною начинкою.

Домашня піца на тонкому тісті за півгодини: простий та швидкий рецепт - today.ua

Піца на тонкому тісті за 30 хвилин

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 1 яйце
  • 60 мл води
  • 165 г борошна
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 0,5 ч. л. солі

Для начинки:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 120 г бекону
  • 50 г печериць
  • 1 помідор
  • 120 г твердого сиру
  • 150 г шинки
  • 1 ч. л. оливкової олії

Для соусу:

  • 60 мл томатної пасти
  • 45 мл води
  • 1 часточка часнику
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 0,5 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. базиліка

Домашня піца на тонкому тісті за півгодини: простий та швидкий рецепт Спосіб приготування:

У просіяне борошно влийте теплу воду та збите виделкою яйце, додайте оливкову олію і сіль. Замісіть еластичне тісто.

Для соусу наріжте часник тонкими пластинками, обсмажте на розігрітій оливковій олії. Видаліть часник зі сковороди, а в ароматну олію перекладіть томатну пасту, злегка обсмажте і додайте спеції. Варіть п'ять хвилин, до загусання.

Розкачайте тісто в тонкий корж і перекладіть на змащене деко. Сформуйте бортики. Змастіть тісто оливковою олією, полийте томатним соусом. Розподіліть тонко нарізану шинку і бекон, гриби та кружечки помідорів. Полийте соусом і посипте тертим сиром. Випікайте 15-20 хвилин при 200 градусах Цельсія в духовці.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Обов'язково приготуйте до піци дивно смачний грузинський салат з овочів з горіховою заправкою. Рецептом поділилися грузинські кулінари.

Головне