Today.ua

Домашня піца на тонкому тісті за півгодини: простий та швидкий рецепт

Піца - універсальна страва, яка підійде на сніданок, обід або вечерю, нею можна пригостити гостей на свято або взяти з собою на пікнік. Візьміть на замітку простий рецепт дуже смачної домашньої піци на тонкому тісті і з дуже смачною начинкою.

Піца на тонкому тісті за 30 хвилин

Інгредієнти:

Для тіста:

Для начинки:

Для соусу:

Спосіб приготування:

У просіяне борошно влийте теплу воду та збите виделкою яйце, додайте оливкову олію і сіль. Замісіть еластичне тісто.

Для соусу наріжте часник тонкими пластинками, обсмажте на розігрітій оливковій олії. Видаліть часник зі сковороди, а в ароматну олію перекладіть томатну пасту, злегка обсмажте і додайте спеції. Варіть п'ять хвилин, до загусання.

Розкачайте тісто в тонкий корж і перекладіть на змащене деко. Сформуйте бортики. Змастіть тісто оливковою олією, полийте томатним соусом. Розподіліть тонко нарізану шинку і бекон, гриби та кружечки помідорів. Полийте соусом і посипте тертим сиром. Випікайте 15-20 хвилин при 200 градусах Цельсія в духовці.

Смачного!

Обов'язково приготуйте до піци дивно смачний грузинський салат з овочів з горіховою заправкою. Рецептом поділилися грузинські кулінари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ