Today.ua

Друзі Меган Маркл назвали другу причину, чому герцогиня не прилетіла на похорон принца Філіпа

Вагітна Меган Маркл відмовилася супроводжувати свого чоловіка принца Гаррі в подорожі до Великобританії. Спочатку зазначалося, що колишня американська актриса не летить на похорон принца Філіпа за рекомендацією лікаря. Але насправді на це є ще одна причина, яку назвали друзі зірки.

У понеділок, 12 квітня, герцог Сассекський прилетів до Лондона, відправившись на 10-денний карантин. Принц Гаррі незабаром зустрінеться зі своєю сім'єю після скандального інтерв'ю, яке він дав разом зі своєю дружиною Опрі. Причина для цього досить сумна - смерть близької людини.

Про те, що Меган Маркл не приїде з Гаррі, стало відомо відразу. Зазначалося, що лікар вагітної зірки серіалу «Форс-мажори» порекомендував їй поберегти себе і нікуди не летіти, оскільки вона знаходиться десь на шостому місяці, а незадовго до цього у неї стався викидень.

Виявляється, існує друга причина, чому актриса відмовилася летіти. Джерело, наближене до герцогині Сассекської, зазначило, що дружина принца Гаррі не захотіла опинитися в центрі уваги на похоронах герцога Едінбугского. Таке рішення не далося їй легко, адже у Меган і Філіпа був особливий зв'язок, і герцогиня обожнювала дідуся свого чоловіка. Головне зараз для неї - підтримати свого чоловіка, разом з яким вона і приймала рішення не летіти до Великобританії. Меган впевнена, що зараз той самий час, коли королівська сім'я повинна згуртуватися і забути старі образи й розбіжності, і знову стати єдиним цілим. Саме цього завжди хотів принц Філіп.

Інсайдер також зазначив, що відсутність або присутність актриси на похоронах не змінять її відносини з Її Величністю королевою, оскільки монарх розуміє її бажання захистити свою дитину. Головне зараз, щоб Гаррі налагодив стосунки зі своїм старшим братом і батьком, а для цього в її присутності нема потреби.

Нагадаємо, принц Гаррі зворушливо відгукнувся на згадку про свого дідуся. Принца Філіпа герцог Сассекський назвав майстром барбекю і гумору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ