Today.ua

Два метри краси: дружина Віталія Кличка показала рідкісні фото молодшого сина

Наталя та Віталій Кличко за 25 років шлюбу обзавелися трьома дітьми. Старшому їхньому синові цього року виповниться 22 роки, єдиній дочці нещодавно виповнилося 18, а молодшій дитині – 16 років. Попри такий юний вік, молодший син колишнього українського боксера вже переріс свого батька.

Відомо, що хлопець навчається у Великій Британії та грає за баскетбольну команду Оксфорда. На вихідні Максим приїжджав до матері, яка живе в Німеччині, і вони весело провели час разом.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дружина Віталія Кличка опублікувала спільні із сином фото, показавши, яким дорослим та красивим виріс хлопець. 16-річний Максим дуже нагадує свого батька. Разом із матір'ю він побував у студії її подруги, де художниця прикрасила куртку Макса цікавим малюнком.

"День мами та сина був сповнений радості та веселощів, - зазначила Наталя Кличко. - Ми провели прекрасний день у студії моєї подруги, приголомшливої художниці та жінки Тіни Рейчел. Вона перетворила куртку мого сина на витвір мистецтва. Дякую, дорога Тіно".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Natalia Klitschko (@natalia_klitschko_official)

Син Кличка явно залишився задоволеним результатом, одразу примірявши обновку.

"Молодший, похвалюся, хоча соромно таким хвалитися, забрав у мене титул найвищого в сім'ї. Рвонув минулого літа. Якщо я два метри – такий не маленький хлопчик, то у нього зріст 2,15 у 16 років. З руками та ногами його забрали в команду Оксфорда - грає в баскетбол. Будує теж плани, і добре вчиться, і займається спортом", - зазначив раніше в інтерв'ю Віталій Кличко.

Нагадаємо, дружина Кличка у штучній шубці похвалилася знімками з відпустки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ