Today.ua

Два розлучення і дочка-підліток: цікаві факти про переможця шоу «Холостячка»

«Холостячка» закінчилася перемогою Олександра Еллерта. Українська актриса Ксенія Мішина зробила свій вибір серцем. З ким же їй захотілося зв'язати свою долю?

У фіналі шоу «Холостячка» за серце Мішиної боролися комік Саша Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. Актриса зробила ставку на першого, зазначивши, що прийняла пропозицію від того хлопця, з яким у неї пробігла іскра на самому початку шоу.

Хто ж такий цей Саша?

Сім'я і кар'єра Народився Еллерт в Іркутській області в Росії. Батько його військовий, а мати - вчителька. Повернувшись в Україну, сім'я осіла в Донецькій області, в місті Харцизьк.

На сьогоднішній час 33-річний чоловік живе в Києві та будує кар'єру як гуморист. Все почалося з участі в шоу «Розсміши коміка», де разом з товаришем Еллерт виграв сто тисяч гривень. В результаті Саша отримав роботу в студії «Квартал 95», де на сьогоднішній час працює автором-сценаристом. Також його можна було побачити як учасника «Ліги сміху».

Особисте життя Олександр Еллерт двічі розлучений. Вперше він одружився у 2007 році ще в студентські роки, а через рік народилася дівчинка. Зараз Елі 12 років і вона досить часто бачиться з батьком після розлучення батьків. У 2014 році Саша одружився знову, але і тут у нього не склалося на сімейному фронті. Дівчина виявилася йому більше другом, ніж дружиною.

Нещодавно комік навіть пожартував, що у 2021 році йому краще не оформляти відносини, враховуючи, що весілля кожні сім років не закінчуються успішно. Знайомство Еллерта і Мішиної відбулося в соціальних мережах ще до участі в шоу «Холостячка». Ще до того, як стало відомо, хто візьме участь в шоу і побореться за серце актриси, Саша публікував смішні фото в Інстаграм-сторіз, зображуючи себе і Ксюшу разом.

Нагадаємо, Оля Полякова різко висловилася на адресу Ксенії Мішиної. Співачка категорично не згодна з вибором "Холостячки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ