Today.ua

Джамала без макіяжу виглядає на 10 років молодшою за свій вік

Джамала показала себе без макіяжу. Артистка без косметики виглядає років на 10 молодше свого віку. Також співачка розповіла, як вона доглядає за шкірою, і що їй допомагає залишатися такою красунею.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка, що виграла міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" у 2016 році, опублікувала новий знімок. У кадрі Джамала постала зовсім без макіяжу. Варто зазначити, що без косметики виконавиця виглядає значно молодшою.

37-річна співачка розповіла, що найбільше їй подобається її шкіра, коли вона провела досить часу на сонці і трохи засмагла; коли шкіра досить зволожена; коли вона виспалася. При цьому Джамала зазначила, що перед виходом на вулицю і у відпустці обов'язково користується сонцезахисним кремом. Також артистка розкрила свій секрет краси, зазначивши, що за рекомендаціями лікарів, випиває на день 2-2,5 літрів води, не рахуючи чай та каву.

"У цих випадках мені зайвий раз не хочеться наносити макіяж. Я дійсно відчуваю, що моя шкіра вдячна мені за добре вмивання, тонізацію і зволоження", - зазначила виконавиця.

Джамала підкреслила, що використовує засоби для шкіри з пробіотичними фракціями, термальною водою і вітамінами-антиоксидантами.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Останнім часом артистка дуже багато розповідає про догляд за собою. На початку 2021 року Джамала сіла на дієту з метою скинути 10 кілограмів, набраних за дві вагітності. Примітно те, що худла артистка без стресу для організму, переглянувши своє меню. І їй це практично вдалося - недавно зірка повідомила, що на вагах на 7 кілограмів менше.

Нагадаємо, Джамала вперше зняла чоловіка і синів у кліпі. Зірка випустила зворушливу відеороботу на пісню "Вірю в тебе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ