Today.ua

Джамала розповіла, як їй вдалося схуднути на 7 кг за два місяці

Джамала на початку 2021 року поставила собі за мету скинути 10 набраних за дві вагітності кілограм, щоб прийти в ту фізичну форму, в якій вона відчуває себе найкомфортніше. Зірка вже майже біля своєї мети, оскільки сьогодні вона повідомила, що цифра на вагах показує на 7 кілограмів менше.

Протягом двох місяців українська співачка та переможниця конкурсу «Євробачення» показувала фанатам, що вона їсть. В основному в її раціоні було багато овочів і зелені, а також нежирна риба і м'ясо.

У Інстаграм-сторіз Джамала опублікувала чергове фото вмісту своєї тарілки, показавши запеченого лосося, броколі, помідор і свіжий шпинат.

«Складно повірити, що на такій смакоті можливо схуднути. -7 кг. (Дієтолог) не в курсі, але вже можна сміливо заходити і говорити: «Мені як Джамалі», - зазначила в публікації задоволена артистка.

Трохи пізніше Джамала опублікувала друге фото, на якому зірка вже продемонструвала порожню тарілку, на якій зосталася лише шкірка від риби. Зірка підкреслила, що її ні в якому разі не можна їсти:

«Лосось з брокколі (їсти без шкірки!!!) 15 хвилин по тому», - зазначила співачка.

На початку дієти Джамала важила 69 кілограмів. Зараз ваги показують цифру «62». Залишилося скинути лише 3 кілограми, щоб артистка добилася бажаного.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

Нагадаємо, Джамалі довелося зіткнутися з серйозними харчовими обмеженнями. В основному в її раціоні були овочі, нежирна риба і м'ясо. Співачка розповіла про найскладніший день в її дієті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ