Today.ua

Джамала розплела афрокосички і показала кардинально нову зачіску

Джамала останнім часом активно експериментує над зовнішністю, дивуючи фанатів то різким схудненням, то кардинальною зміною іміджу, то зачіскою. Після того як артистка зняла афрокосички, вона знову зазирнула в салон краси, щоб над нею почаклували професіонали. Результатом співачка поділилася з фанатами.

Успішна українська виконавиця здивувала фанатів черговою зміною зачіски. Артистка пішла на кардинальні зміни в зовнішності. В особистому акаунті в Інстаграм Джамала опублікувала кілька нових фотографій, на яких позує з довгим волоссям - до попереку. Виявляється, артистка наростила волосся. Варто відзначити, в такому вигляді зірка сподобалася шанувальникам найбільше.

У кадрі кримськотатарська красуня постала, сидячи на дивані в нюдовій футболці та спортивних штанях. Своє нове довге волосся вона підкрутила в природні локони, а в макіяжі зробила акцент на очах за допомогою товстих стрілок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

На іншому фото співачка позує перед концертом в елегантному чорному костюмі: брюках, блузі і корсеті, що підкреслює її вузьку талію. У підписі до публікації Джамала подякувала всім, хто побував на її виступі в Херсоні.

"Був теплий прийом і потужна підтримка! Я під великим враженням від вас. Особливо цінно, що ви знали все нові пісні і підспівували разом зі мною. Хотілося кожного подякувати вчора. Обов'язково повернуся!" - зазначила співачка.

Шанувальники також подякували Джамалі за прекрасний вечір, зазначивши, наскільки прекрасно вона виглядає. З початку року артистка сиділа на правильному харчуванні, скинувши 10 кілограмів. Виконавиця домоглася своєї мети і зараз повністю задоволена своїми формами.

Нагадаємо, схудла Джамала здивувала вибором наряду на червоній доріжці музичної премії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ