Today.ua

Джамала зняла чоловіка та синів у зворушливому кліпі на пісню “Вірю в тебе“

Джамала випустила зворушливий кліп, що розповідає про батьківство. Співачка хотіла показати, що турбота про дитину - це не тільки жіноча справа. Батьки приймають не меншу участь у вихованні дітей. Також в своєму новому музичному відео виконавиця вперше зняла свого чоловіка і синів.

Чоловік Джамали, Бекір Сулейманов, і двоє її дітей - 3-річний Емір-Рахман і 9-місячний Селім-Ремзі, знялися в новому кліпі української знаменитості. Виробництвом музичного відео займалася режисер Анна Копилова, яка вже працювала разом із зіркою над роликами на її пісні «Крила» і «Шлях додому».

За словами Джамали, її нова композиція розповідає про віру в дітей, які обов'язково повинні виростити в хороших людей. Також це і про віру в себе, оскільки кожен з нас в душі все ще дитина.

У сучасному світі вже дуже мало поділу на чоловічі та жіночі професії, проте щодо виховання дитини все ще є стереотипи, що цією справою повинна займати тільки мама. Саме тому режисерові прийшла ідея показати прекрасну сторону батьківства.

«Ми вирішили показати реальних тат, які проводять час зі своїми дітьми: займаються спортом, гуляють, купають, годують ... Примітно, що вперше показана моя сім'я і мій типовий день - зустрічі в офісі, репетиція, теплий вечір з коханим чоловіком і синами»- розповіла Джамала.

Робота вийшла дуже чуттєвою і зворушливою. У ній показані наймиліші кадри, в яких можна побачити, як дорослі мужні «богатирі» заплітають своїм дочкам коси, грають з дітьми, катаються з гірки, ходять разом з ними на бойові мистецтва, годують і купають. І все це виглядає нітрохи не слабо або смішно.

Нагадаємо, Джамала вперше показала обличчя свого 9-місячного сина в милому домашньому відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ