Today.ua

Дженніфер Еністон з “Друзів“ через 4 роки після розлучення знову закохалася

Дженніфер Еністон двічі була заміжня, однак так і не зустріла людину, з яким прожила б все життя. До недавнього часу. Ходять чутки, що актриса закохалася в прекрасного чоловіка, який змушує її відчувати те, чого вона була позбавлена тривалий час.

Зарубіжні джерела передають, що зірка американського ситкому «Друзі» знайшла свою другу половинку. Хоч ім'я обранця актриси не розголошується, ЗМІ повідомляють, що він саме той, що їй потрібен.

За словами інсайдера, новий бойфренд Дженніфер Еністон приземлений, красивий, надійний і з почуттям гумору. Актриса щаслива з ним, і він може її розсмішити.

У минулому красуня була одружена з головним голлівудським красенем. Але з Бредом Піттом вона розлучилася у 2005 році, проживши в шлюбі п'ять років. Всього два роки Еністон протрималася в шлюбі з актором Джастіном Теру. Повідомлялося, що подружжя розлучилися через те, що хотіли від життя різного, а не перестали любити один одного.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Зірка фільму «Шпигун, який мене кинув» через 4 роки після розлучення продовжує вітати Дженніфер з днем народження і добре про неї відгукуватися. Також нещодавно актриса відновила стосунки з першим чоловіком.

Нагадаємо, прекрасна Дженніфер Еністон привела шанувальників в захват, показавши розкішну фігуру в крихітному купальнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ