Today.ua

Дженніфер Еністон породила чутки про відновлення стосунків з колишнім чоловіком

Дженніфер Еністон і Джастін Теру одружилися в 2015 році, а розлучилися через два роки. Як відзначали саме подружжя, їм довелося розлучитися, оскільки вони хотіли різного від життя, але вони так і не перестали любити один одного.

Вчора, 10 серпня, американський актор Джастін Теру, який став другим чоловіком зірки серіалу "Друзі" відзначив день народження. Йому виповнилося 50 років. Однією з перших в соціальних мережах його привітала як раз таки колишня дружина.

В особистому акаунті в Інстаграм Дженніфер Еністон, яка нещодавно розкрила правду про стосунки з Бредом Піттом, опублікувала дві фотографії екскоханого. При чому обох цих знімків немає в особистому акаунті Теру в Інстаграмі. На першому фото Джастін зображений в костюмі разом зі своєю собакою, а на другому позує без футболки.

"З днем народження, Джей Ті. Дійсно єдиний в своєму роді. Люблю тебе!" - підписала в публікації актриса.

Серед шанувальників тут же зародився слух, що Джен і Джастін знову разом. Після розлучення актор не видалив фотографії колишньої дружини з мікроблогу, він продовжує публічно вітати її зі святом і виявляти до неї ніжність. Нагадаємо, Дженніфер Лопес в короткому топі і мідіспідниці засвітилася на побаченні з Беном Аффлеком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ