Today.ua

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес розлучилися після чотирьох років стосунків

Одна з найкращих пар в західному шоу-бізнесі оголосила про розлучення. Співачка Дженніфер Лопес і спортсмен Алекс Родрігес планували весілля ще в минулому році, але перешкодила пандемія коронавіруса ...

Джей Ло і Алекс Родрігес чотири роки вважалися однією з найміцніших і щасливих пар в шоу-бізнесі. Мільйони людей захоплювалися їх романом. Після двох років стосунків (в 2019-му році) запальна співачка і професійний бейсболіст оголосили про заручини. Алекс Родрігес зробив пропозицію руки і серця американській поп-діві. Дженніфер Лопес відповіла згодою.

Весілля було призначено на 2020 рік, але потім двічі переносилася через ковід-карантину. На думку прихильників і осіб, наближених до пари, причиною розставання став не тільки щільний гастрольний графік Джей Ло, але і зради Алекса Родрігеса.

Навколо невірності бейсболіста давно ходили чутки, йому приписували романи за спиною власної нареченої з багатьма дівчатами. До слова, в грудні 2020 року Дженніфер Лопес публічно заявила, що почала сумніватися в тому, що їм з Алексом потрібен шлюб.

Ніщо не віщувало можливе розставання пари, ще кілька тижнів тому шанувальники буди розчулені від того, наскільки зворушливий подарунок зробив Алекс Родрігес своїй нареченій. Джей Ло, здавалося, була щаслива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ