Today.ua

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек влаштували спільний шопінг по магазинах Лос-Анджелеса

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек повернулися в Лос-Анджелес після того, як провели уїк-енд в Хемптоні. Парочка, яка возз'єдналася через 18 років після розставання, вже не намагається ховатися від публіки.

Вчора Бенніфер (Бен і Дженніфер) сфотографували під час шопінгу в LA. Американські актори не намагалися триматися один від одного якомога далі, не дивлячись на те, що за кожним їхнім кроком йшли папараці. У якийсь момент Бен Аффлек обійняв Дженніфер Лопес і вони продовжили йти, притулившись один до одного.

Співачка виглядала відмінно в білому комбінезоні з поясом на талії. Образ вона завершила білими кросівками з салатовим шнурками і салатовою сумочкою. Актор надів сині джинси, футболку і білі кросівки. Закохані весь час публічно виявляли один до одного ознаки уваги: рука, що ніжно лягли на спину, кокетливий погляд, кинутий партнеру в очі. Цікаво те, що Дженніфер Лопес і Бен Аффлек досі офіційно не підтвердили свої відносини. З власного досвіду в минулому закохані знають, що краще тримати особисте життя в секреті. Однак немає сумнівів в тому, що відносини їх розвиваються дуже стрімко. Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала гарячий танець на пляжі в мінішортах і сріблястому ліфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ