Today.ua

Дженніфер Лопес показала найкрасивіший літній манікюр – дизайн присвятила Бену Аффлеку

Закохані намагаються кричати про свої почуття усіма можливими способами. І 52-річна Дженніфер Лопес не виняток. Після того, як артистка відновила романтичні стосунки зі своїм колишнім нареченим через 18 років після розставання, вона поводиться так, ніби їй знову 20 років.

У Мережі з'явилося раніше неопубліковане фото манікюру, яке зробила Дженніфер Лопес. Вона кричить про свої сильні почуття до Бена Аффлека не тільки на публіці, відкрито демонструючи свою прихильність, а й у дрібницях, наприклад, нейл-дизайні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Том Бачик - зірковий майстер манікюру, опублікував фото своєї відомої клієнтки.

"Якщо ти знаєш ... то ти знаєш ... Джен і Бен назавжди", - підписав публікацію стиліст Дженніфер Лопес.

Том покрив нігті співачки нюдовою, практично прозорою основою. На деяких пальцях зобразив золоті серця, а на безіменному пальці, яке прикрашає велична обручка із зеленим діамантом, зафіксував ініціали Дженніфер Лопес і Бена Аффлека – J і B. Подейкують, що тату з таким самим зображенням набив собі актор на внутрішній частині біцепса правої руки.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у шкіряному жилеті на голе тіло та спідниці з вирізами засвітила ефектні форми на червоній доріжці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ