Today.ua

Дженніфер Лопес з дочкою-неформалкою потрапила в об'єктиви папараці

Дженніфер Лопес поглинена не тільки своєю любов'ю до Бена Аффлека. Виконавиця ще й турботлива мама, яка багато часу проводить зі своїми дітьми, то відвідавши виставу на Бродвеї, то заглянувши на виступ ілюзіоністів, то взявши дочку на зоряний дівич-вечір. На цей раз американська співачка теж провела час зі своєю 13-річною спадкоємицею.

Публіка вже давно помітила, що дочка Дженніфер Лопес стає схожою на хлопчика. Емма проявляє свій внутрішній світ в одязі і зіркова матуся їй в цьому не заважає.

Джей Ло і Емма разом відвідали виставку картин Ван Гога в Лос-Анджелесі. Дівчинка підійшла до вибору вбрання творчо. Підліток наділа джинсові бриджі, які, судячи з усього, зробила зі своїх старих джинс, смугастий светр, шкарпетки в тон і чорні туфлі. Її зачіска цілком могла б стати експонатом в музеї - Емма зробила яскраве забарвлення в зелено-синіх відтінках, тим самим нагадуючи русалку. А ось Дженніфер Лопес вирішила стиль бохо. Виконавиця наділа білосніжне плаття-сорочку, широкий плетений пояс, золоті прикраси і завершила образ коричневими високими жокейський чоботями і маленькою сумочкою в тон. Нагадаємо, Дженніфер Лопес з новою зачіскою помолодшала на 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ