Today.ua

Дженніфер Лопес станцювала в бікіні: співачка показала, як провела свої вихідні

Дженніфер Лопес поділилася з шанувальниками, як вона проводить вихідні. Зірка все ще знаходиться в Домінікані, де знімається в новому фільмі. Артистка живе на розкішній віллі з власним басейном і виходом до пляжу. У соцмережах виконавиця показала свої запальні танці в купальнику.

У Інстаграм-сторіз відома американська актриса і співачка показала, як пройшла її неділя. Відпочиваючи від зйомок у новому фільмі «Весілля з дробовиком», Джей Ло переодяглася в крихітне бікіні жовтого кольору, відмовилася від макіяжу, зібрала волосся в пучок на верхівці й насолодилася приємним сонячним днем в Домініканській Республіці. Артистка відмінно провела час у джакузі, підспівуючи під улюблені пісні та попиваючи «Мімозу».

У ТікТок 51-річна Дженніфер Лопес завантажила відео своїх запальних танців, знятих на терасі. Артистка показала себе з усіх боків під хіт Astronaut In The Ocean «Masked Wolf», продемонструвавши розкішну фігуру. Менш ніж за добу ролик зібрав понад 625 тисяч лайків і 19,5 тисячі захоплених коментарів.

@jlo Sunday ... ♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

У кадрі американська зірка похвалилася пружними сідницями, які вона застрахувала дуже багато років тому на мільйон доларів, а також плоским животом, кубиками пресу, гарними грудьми й підтягнутою шкірою.

Також на 52-му році життя Джей Ло може собі дозволити з'явитися перед фанатами без макіяжу, вихваляючись рівною шкірою без вад та рівним тоном обличчя. Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Лопес без макіяжу налякала шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ