Today.ua

Дженніфер Лопес в короткому топі і облягаючій спідниці похвалилася головним достоїнством своєї фігури

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек з'явилися разом на червоній килимовій доріжці, на прем'єрі нового фільму актора "Остання дуель". Закохані вперше вийшли у світ як пара в вересні цього року і відтоді все частіше радують фанатів світськими раутами.

У Мережі з'явилися фотографії з прем'єри фільму, яка відбулася в Нью-Йорку. 49-річний Бен Аффлек виглядав розкішно в чорному оксамитовому костюмі. Його супутниця наділа трендовий трикотажний костюм в насиченому шоколадному відтінку.

52-річна Дженніфер Лопес підкреслила кращі сторони своєї фігури. У короткому топі з довгими рукавами вона підкреслила свій плоский живіт і рельєфний прес з кубиками. У довгій облягаючій спідниці з ефектним розрізом збоку виконавиця похвалилася своїми стрункими ногами і підтягнутими сідницями. Волосся зірка прибрала в гладкий хвіст на потилиці і зробила яскравий макіяж в коричневих відтінках. Образ її завершили босоніжки, клатч і масивні сережки.

View this post on Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек не соромилися демонструвати свої почуття. Актор весь час обнімав і цілував кохану, а вона ніжно усміхалася і посилала кокетливі погляди йому у відповідь. Нагадаємо, Дженніфер Лопес в куртці-бомбері і в'язаній шапці показала стильний образ зі зйомок нового фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ