Today.ua

Дженніфер Лопес у шкіряному топі похвалилася перевагами фігури та плоским рельєфним животом

Дженніфер Лопес, безумовно, одна з найяскравіших зірочок Голлівуду. Кожна її поява на публіці активно обговорюється в Мережі, папараці постійно сидять у неї на хвості, щоб зафіксувати черговий її неординарний аутфіт, сфотографувати разом з дітьми або Беном Аффлеком, а кожен її пост у соцмережах набирає величезну кількість лайків та коментарів.

І артистці подобається ділитися із фанатами особистими знімками. Сьогодні Дженніфер Лопес опублікувала фото, зроблене у її розкішному будинку у Лос-Анджелесі. У кадрі виконавиця постала у білосніжних вільних штанах із завищеною лінією талії та кишенями та ефектному шкіряному чорному кроп-топі з переплетеннями в зоні декольте. На одному фото Дженніфер Лопес позує у вкороченій шкіряній косусі, а на другому – без неї.

"У куртці чи без?" – поцікавилася у підписників зірка. І багато хто все ж таки зійшлися на думці, що без косухи краще.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Її образ завершили пару браслетів у вигляді змії, а шию прикрашають відразу шість ланцюжків з підвісками, включаючи одну, яку вона носить на честь Бена Аффлека – з літерами B E N (Бен). Джей Ло прибрала своє довге волосся в гладкий хвіст на маківці, а також нанесла гарний нюдовий макіяж з акцентами на очах.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у білій спідниці в підлогу та штанах-шароварах показала два стильні образи на весну 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ