Today.ua

Дженніфер Лопес у крихітному топі та легінсах засвітила спортивну фігуру та рельєфний прес

Дженніфер Лопес не перестає доводити, що її прекрасна фігура – це запорука завзятих фізичних тренувань, а не пластичної хірургії. Спортзал американська актриса та співачка відвідує майже кожен день, про спорт вона не забуває навіть під час зйомок, подорожей та відпустки.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 52-річна артистка опублікувала відеозапис з одного зі своїх останніх тренувань. Дженніфер Лопес похвалилася, як вона старанно опрацьовує руки, щоб вони були підкачаними та рельєфними, як вона працює над м'язами спини та обов'язково пресом.

"На шляху до кращої себе", - зазначила у публікації Дженніфер Лопес, супроводивши запис хештегом "тренування у середу".

У кадрі знаменитість постала у чорних спортивних легінсах, кросівках та крихітному топі на тонких бретелях. Зірка похвалилася своєю розкішною фігурою – пружними сідницями, худими стрункими ногами, вузькою талією, плоским животом, рельєфним пресом, пишними грудьми, гарною трапецією та гладкою шовковистою шкірою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

"Дивовижна", "Моє натхнення", "Ти мене мотивуєш", "Чи можна бути ще кращою?", "Королева", "Якщо хтось колись запитував, чому вона так чудово виглядає ... ось відповідь", - захоплюються шанувальники.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у шкіряному топі похвалилася перевагами фігури та плоским рельєфним животом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ