Today.ua

Дженніфер Лопес у купальнику з глибоким декольте захопила розкішними формами

Дженніфер Лопес дуже ефектна жінка, яка знає, як зробити так, щоб про неї говорили. У віці 52 років вона хвилює уяву чоловіків значно молодше і може завоювати будь-кого.

У Мережі з'явилися нові фото успішної американської актриси, зроблені в рамках рекламної кампанії косметичного бренду Дженніфер Лопес. У кадрі зірка фільму "Весільний переполох" постала лежачи у воді на заході сонця. Вона одягнена в дуже гарний купальник з глибоким декольте, що підкреслив її пишні груди. Артистка може похвалитися плоским животом, вузькою талією та красивою шовковистою шкірою без вад. Своє мокрого волосся зірка відкинула назад, а в макіяжі підкреслила очі.

"Вона в моменті... Наше кохання належить нікому іншому, як нашому безмежному засновнику Джей Ло. Вона - постійне нагадування про важливість турботи про себе, тому що коли ти добре почуваєшся - ти добре виглядаєш", - йдеться в публікації.

Шанувальники не змогли стримати свого захоплення, залишивши безліч компліментів у коментарях. "Вона ідеальна", "Люблю її", "Яка красива", "Краса", - пишуть фоловери. Нагадаємо, експерт з мови тіла розповів, які насправді стосунки між Дженніфер Лопес та Беном Аффлеком. Чи вони дійсно закохані, чи це гра на камеру, щоб привернути до себе увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ