Today.ua

Дженніфер Лопес у трендовому костюмі в паєтках показала ідеальне вбрання для зустрічі Нового року

Дженніфер Лопес вже давно стала законодавцем моди. Вона має свій особливий стиль, якого вона дотримується вже дуже багато років. Попри це, артистка не забуває про модні тренди. У тизері нового кліпу виконавиця продемонструвала найкраще вбрання для зустрічі Нового 2022 року.

З шанувальниками в особистому обліковому записі в Інстаграм відома американська співачка поділилася тизером кліпу на нову пісню On My Way, яка стала саундтреком до фільму "Перший зустрічний". У кадрі зірка змінила два вбрання: розкішний весільний образ та блискучий костюм.

"Ця пісня так багато означає для мене…більше, ніж ви можете уявити…Вона про віру на кожному етапі нашого шляху… і мене так тішить, що вона зачіпає всі ваші серця!" – зазначила у публікації Дженніфер Лопес.

У кадрі 52-річна красуня постала в чорному костюмі в паєтках: широких штанах і жакеті з підплічниками. А під низ вона одягла топ без бретельок. Також Джей Ло приміряла чергову весільну сукню риб'ячий хвіст із розрізом спереду, акцентом на талії та спущеною лінією плечей.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Нагадаємо, Дженніфер Лопес на шпильках розвантажила машину з рисом разом з Беном Аффлеком та дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ