Today.ua

Дженніфер Лопес показала яскравий образ для побачення з Беном Аффлеком

Дженніфер Лопес дуже ефектна жінка, яка, безперечно, знає, як завоювати увагу чоловіка. Біля її ніг були найкрасивіші та найуспішніші артисти та спортсмени, і найчастіше всі значно молодші. Та це не дивно, адже 52-річна зірка ніколи не виглядала на свій вік.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз успішна американська співачка та актриса поділилася селфі, яке вона зробила в салоні авто. Вона сиділа на передньому сидінні, але не показала водія. Однак і так ясно, для кого Джей Ло так гарно вдягнулась. Плюс, вона супроводжувала публікацію емодзі у вигляді яскраво-рожевого серця.

У кадрі зірка фільму "Весільний переполох" з'явилася в розкішному вбранні в квітковий принт, розшитому камінням та блискітками. Швидше за все це один із її улюблених жакетів від Dolce & Gabbana. Волосся Дженніфер Лопес залишила розпущеним, уложивши його в красиві природні хвилі. Вона нанесла яскравий макіяж: підкреслила вилиці та очі, а на губи нанесла нюдову помаду. Мабуть, артистка одяглася заради побачення зі своїм коханим, актором Беном Аффлеком. Напевно, він був збентежений її зовнішнім виглядом, і в черговий раз усвідомив, який він щасливчик.

Нагадаємо, експерт з мови тіла розповів, які насправді стосунки між Дженніфер Лопес та Беном Аффлеком. Стало відомо, чи справді актори закохані, чи це гра на камеру, щоби привернути до себе увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ