Today.ua

Дженніфер Лопес вперше вийшла в світ після чуток про зраду нареченого

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес вперше після чуток про зраду спортсмена з'явилися на публіці. Закохані потрапили в об'єктиви папараці після обіду в одному з ресторанів в Південній Флориді. Виглядало майбутнє подружжя не дуже щасливим.

51-річна співачка й актриса виглядала дуже стильно в картатому пальті з верблюжої вовни. Також зірка вибрала бежеву водолазку, блакитні джинси та коричневі замшеві чоботи на танкетці. Джей Ло носила масивні золоті сережки-кільця і маску для обличчя тілесного кольору. Наречений співачки вибрав кросівки, джинси та светр.

На вулиці закохані практично не контактували та виглядали досить похмурими. Парочка з'явилася на публіці незабаром після чуток про те, що колишній бейсболіст зраджував Дженніфер Лопес із зіркою американського реаліті-серіалу «Південна чарівність», молодою актрисою Медісон Лекрой.

Подейкують, що Алекс Родрігес не зустрічався з Медісон, однак у них були віртуальні зустрічі по FaceTime. ЗМІ відзначають, що вони спілкувалися, але ніколи не зустрічалися особисто і ніякого фізичного контакту у них не було. Нагадаємо, наречений Дженніфер Лопес показав три найголовніших події в житті співачки за останній рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ