Today.ua

Єфремова чекає швидкий зліт кар'єри: смертельне ДТП послужило піаром для актора

Російський актор Михайло Єфремов, який перебуваючи в стані сильного алкогольно-наркотичного сп'яніння збив на смерть кур'єра Сергія Захарова, має всі шанси відродити свою кар'єру. Таку думку висловив адвокат актора Ельман Пашаєв.

Пашаєв вважає, що Михайло Єфремов після завершення судового процесу не буде встигати відбиватися від пропозицій знятися в кіно або зіграти знакову роль в театрі. «У нього все набагато краще буде, більше буде пропозицій», - заявив Ельман Пашаєв про своє бачення майбутнього відомого актора і свого підопічного.

Крім того, адвокат сказав, що з самого першого дня після того фатального дня, коли Михайло Єфремов на своєму джипі виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з машиною Сергія Захарова, актор і не мріяв про поблажливість суду. За словами Пашаєва, Єфремов знав і не раз говорив, що вирок буде суворим, а в тюрму він потрапить надовго. Зате про родичів загиблого кур'єра Сергія Захарова адвокат Єфремова відгукнувся вкрай непривабливо. Пашаєв вважає, що вони не повинні були брати участь в телешоу, поки тіло їх близької людини «лежало в морозильній камері».

Нагадаємо, 8 червня позашляховик Jeep Grand Cherokee, за кермом якого знаходиться в стані сильного алкогольного сп'яніння актор Михайло Єфремов, в центрі Москви і зіткнувся з фургоном Lada. Водій фургона - 57-річний Сергій Захаров отримав важкі травми, через кілька годин він помер в лікарні.

Остаточний вирок у справі смертельному ДТП винесуть 8 вересня 2020 року. Михайло Єфремов, який відмовився визнавати свою провину, буде відповідати за законом РФ за скоєний нею злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ