Today.ua

“Їй погрожували“: засновник “Орла та Решки“ назвав справжню причину мовчання Регіни Тодоренко

Українська співачка Регіна Тодоренко родом з Одеси. На момент початку війни у місті знаходилася і, швидше за все, продовжує перебувати вся її родина. Ось тільки випускниця українського проекту "Фабрика зірок", ексучасниця українського гурту Real O продовжує мовчати про те, що відбувається. Автор "Орла і Решки" зазначив, що йому відома справжня причина її бездіяльності.

Євген Синельников, який створив популярне українське тревел-шоу "Орел і Решка", зазначив, що має непідтверджену інформацію, що за пару днів до війни, всі популярні блогери отримали дзвінок. Зіркам загрожували не просто в'язницею, а карою для всієї родини. Тому продюсер упевнений, що Регіна Тодоренко переживає зовсім не за роботу та гроші, а за життя.

"Мені здається, зараз навіть не в грошах і не в контрактах справа. По-перше, у мене є інформація, вона не перевірена, але вона є, що 22-23 лютого обдзвонювали всіх блогерів і казали: "15 років тобі та всім членам твоєї родини, якщо ти хоч щось скажеш". А по-друге, вони знаходяться там. І вони розуміють, що там цих зомбованих дуже багато. Вони бояться за своє життя. Не за гроші, а за життя... І вони всього цього не бачать... Десь там відбувається ця війна, а у них там усе гаразд", - зазначив Євген Синельников.

Творець популярного проекту впевнений, що Регіна Тодоренко все розуміє, вона бачить, як згуртувався український народ, як наша країна впевненими кроками йде до перемоги, тоді як у Росії кожен сам за себе. Вони не мають поняття єдності. У країні багато противників Путіна, але вони не можуть стати і сказати про це, тому що кожен звик думати тільки про себе.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала рідкісні фото з підрослим сином: “Ми все подолаємо“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ