Today.ua

Катерина Кухар прокоментувала конфлікти з Фреймут на шоу “Танці з зірками 2020“ (Відео)

Шанувальники головного шоу країни «Танці з зірками 2020» добре пам'ятають, як не ладили між собою, сперечалися і конфліктували Катерина Кухар та Ольга Фреймут, що танцювала в парі з Іллею Падзіна.

Чого тільки не дозволяла собі сказати Ольга Фреймут на адресу зоряного судді прими-балерини Катерини Кухар. Телеведуча, почувши критику Кухар по свого виступу, пропонувала Катерині піти до церкви і покаятися, взяти ножиці, щоб вкоротити язичок ... По всьому було видно, що Ольга Фреймут не соромиться у вираженні свого неприйняття критики та низьких оцінок.

Однак, як розповіла сама Катерина Кухар, з Фреймут у них давно склалися дружні стосунки, ймовірно, з цієї причини Ольга дозволяла собі в висловлюваннях більше за інших.

Крім того, Катерина Кухар зазначила, що учасники проекту знали, на що йшли, вони повинні були розуміти, що виступ на головному шоу країни має бути якісно підготовленим і відпрацьованим, для цього необхідно приділяти цій роботі досить часу і уваги.

На думку танцівниці, учасники повинні показувати свої вміння на сцені, але не намагатися довести щось після виступу. Катерина Кухар впевнена, що критика суддів допомагає учасникам уникати помилок і ставати краще, тому сприймати її слід не як особисту образу, а як напуття і допомогу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що переможниця шоу «Танці з зірками 2020» Санта Дімопулос перенесла коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ