Today.ua

Катерина Кухар розповіла, чому її розчарувала 6-річна дочка

Катерина Кухар та Олександр Стоянов - артисти балету, а тому не дивно, що у їхньої спільної дочки є незвичайний талант до танцю і хореографії. За словами прими-балерини української опери та балету, Настя дуже гнучка і вона подає великі надії. Але дитина не хоче робити те, що радять їй батьки. Зірка розповіла, про що ж мріє її спадкоємиця.

Зовсім недавно українська балерина показала свою підрослу красуню-дочку. 6-річна Анастасія росте справжньою красунею і дуже активною дівчинкою зі своїми мріями. Разом з дочкою танцівниця відвідала бейбі-шауер вагітної Валерії Гуземи. Дизайнер організувала велике свято і запросила величезну кількість зіркових друзів разом з дітьми, які гралися біля басейну.

Не пропустила цей захід і вагітна Катя Осадча зі своєю програмою "Світське життя". На коментар незмінною ведучої про те, що дивлячись на те, скільки Настя проводить часу в басейні, вона стане не балериною, а плавчихою, Кухар відповіла:

"Я думаю, що вона буде як Аріель".

На сьогоднішній час дочка Катерини Кухар вже займається балетом, однак мріє підкорити великий теніс. Але зіркова матуся сподівається, що дівчинка піде по її стопах, оскільки у неї є всі дані для цього. Але маля категорично відмовляється.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

"У неї дуже хороша розтяжка, але вона ... трішечки не хоче це робити. У мене стільки красивих діадем, костюмів ... Лялечка моя, може ти подумаєш?, - звернулася танцівниця до дочки, яка заперечливо похитала головою. - Це моя біль. Я дуже хочу, щоб вона танцювала, тому що у неї, дійсно, дуже хороші балетні дані".

Нагадаємо, "Холостяк" Нікіта Добринін вперше став батьком. Ведучий і його дружина показали перші фото з малюком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ