Today.ua

Олена Кравець підстриглася під хлопчика і помолодшала на 10 років

Олена Кравець привела в захват публіку своїм новим образом. Актриса зізналася, що вона пішла на кардинальний крок, і вирішила коротко обрізати волосся. Оновлений імідж дуже личить зірці студії "Квартал 95".

Весна - час змін. А тому не дивно, що багато знаменитостей вирішили прикрасити себе. Слідом за дочкою Олі Полякової, яка, попри заборони матері, обрізала своє довге густе волосся, на кардинальні зміни у зовнішності зважилася і Олена Кравець.

В особистому мікроблозі артистка опублікувала Селфі, зроблені в машині. У кадрі з'явилася зовсім нова Олена, яку раніше ніхто не бачив. Артистка зізналася, що психанула і підстриглася. Кравець зробила дуже стильну стрижку "під хлопчика" з довгою косою чілкою.

"Привіт! А я підстриглася! Психанула, як то кажуть!). Дуже вже захотілося змін! Не виключено, що все це - вплив системи, моїх результатів, ну і весни, звичайно ж!)))" - зазначила в публікації Олена Кравець.

У кадрі акторка з'явилася в квіткової блузі й косусі, а також продемонструвала свій зухвалий чорний манікюр.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Kravets (@lennykravets)

Підписники прийшли в захват, відзначаючи, наскільки ж добре зірці з новою зачіскою. І правда, Олена Кравець ніби помолодшала і стала виглядати свіжо і сучасно.

"Мінус 10 років за паспортом", "Яка ж ти гарна !!", "Вау!! Шикарно!! Як мінімум 10 років кудись пропало", "Дуже круто", "Вам личить", "Красуня. Так набагато краще", - пишу шанувальники.

Нагадаємо, Олена Кравець приміряла на собі образ фатального чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ