Today.ua

Олена Кравець показала, як відзначила 5-річчя двійнят Каті і Вані

Олена Кравець влаштувала гучне свято з нагоди дня народження своїх молодших дітей. 19 липня двійняткам Вані і Каті виповнилося по 5 років.

У зірки студії "Квартал 95" троє дітей. Вперше актриса стала мамою у віці 26 років. На той момент дівчина, яка мріяла підкорити столицю, не була готова присвятити весь свій час дитині, і тоді Машу віддали на виховання бабусі. Через 13 років після цього Олена Кравець знову стала матір'ю - двійнят Івана та Катерини. До цього через жорсткий графік на зйомках актриса втратила дитину.

Зараз вона - щаслива матуся трьох дітей. У неї міцна і щаслива сім'я, прекрасний будинок і люблячий чоловік. В особистому акаунті в Інстаграм Олена Кравець показала, як відсвяткувала 5-річчя молодших дітей. Українська актриса замовила розважальну програму: аніматори, одягнені в різних героїв, влаштовували для дітей конкурси, ігри та інше. Трохи пізніше Ваня і Катя самі переодяглися в костюми: дівчинка обрала наряд метелика, а її брат - супергероя. У дітей був не один, а відразу два святкових торти.

Нагадаємо, стало відомо, що Олена Кравець живе в дорогому котеджному містечку на Осокорках. У Мережі з'явилися фото і відео особняка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ