Today.ua

Олена Кравець у вікторіанській блузі похвалилася новими яскравими фото

Олена Кравець після кардинальних змін у зовнішності стала і відчувати себе по-іншому. Їй хочеться більше світського життя та спілкування з фанатами. Останніх зірка студії "Квартал 95" дедалі частіше радує новими фото, відповідями на запитання та подробицями зі свого життя.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Олена Кравець зробила новий пост. Зображення, яким вона поділилася з підписниками, яких у неї, між іншим, понад 622 тисячі, складається з шести нових фото, яких раніше ніхто не бачив.

"Ті, що живуть у мені…" – зазначила у публікації Олена Кравець.

Красуня блондинка взяла участь у фешн-фотосесії, продемонструвавши всі межі своєї особистості. На чорно-білих знімках комедійна актриса постала з ідеально уложеним волоссям, яке вона в процесі зйомки скуйовдила, а також у трендовій блузі у вікторіанському стилі з прозорими плечима, об'ємними рукавами, рюшами та манжетами. Також вона одягла симпатичні акцентні сережки, а візажисти нанесли їй гарний макіяж, що підкреслює її красу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Elena Kravets (@lennykravets)

"Боже, яка гарна", - зазначила у коментарях Леся Нікітюк.

"Найкраща!" – підсумувала старша дочка Олени Кравець.

Шанувальники також були щедрі на компліменти:

"Нііі, ну так не можна... Ти дуже схожа на Робін Райт! І така Харизматична!", "Вау, як красиво", "Це просто шикарно. Той випадок, коли серце і душа у всіх образах будуть прекрасні", "Шикарна та багатогранна".

Нагадаємо, Олена Кравець зізналася, де відзначила новорічні канікули та чому на самоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ