Today.ua

Олена Кравець вперше за 15 років святкуватиме Новий рік не на сцені

Олена Кравець розповіла, як і де зустріне Новий рік, якщо не на сцені. Гумористка студії «Квартал 95» рада, що не повернеться додому, де всі сплять, а святковий стіл порожній. 2021 рік артистка зустріне в колі сім'ї в тихій і приємній атмосфері.

Останні 15 років Олена Кравець відзначала Новий рік у гучній компанії разом з колегами на сцені. Але через пандемію коронавіруса у зірки з'явилося більше вільного часу і можливість відсвяткувати в тихому сімейному колі.

В інтерв'ю програмі «Світське життя» Олена Кравець розповіла, що нікуди не поспішаючи, спокійно, в улюбленому красивому домашньому одязі разом з дітьми буде готувати страви для святкового столу.

«Я хочу, щоб Дід Мороз прийшов не кудись, де ми його чекаємо, а до нас додому. Просто розслабитися. У мене так не виходить в новорічну ніч. Я завжди кудись повертаюся, де були друзі, а там всі вже або сплять, або все з'їли», - зазначила артистка.

Саме тому Олена Кравець дуже рада, що в цьому році все буде «чисто по-домашньому». Комедіантка також зазначила, що завдяки вільному часу змогла самостійно прикрасити будинок і ялинку до свят.

Нагадаємо, Олег Винник зізнався, який подарунок хоче отримати на Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ