Today.ua

Олена Зеленська показала, як візуально подовжити ноги та приховати недоліки фігури за допомогою костюма

Олена Зеленська точно знає, як за допомогою вбрання здаватися вищою, стрункішою та елегантнішою. Перша леді України провела унікальну зустріч із дружинами послів – такий захід відбувся вперше. І дружина українського президента змогла виділитися, вразивши громадськість своїм зовнішнім виглядом.

На зустрічі з такими ж успішними жінками, як вона сама, Олена Зеленська з'явилася в чарівному костюмі-трійці персикового відтінку. Широкі штани зі стрілками та завищеною лінією талії візуально подовжили ноги, а вертикаль кольору витягла силует. Подовжений піджак, що прикриває зону стегон, візуально зробив першу леді ще стрункішою. Образ дружина українського президента завершила нюдовою шовковою блузою та милими черевичками світло-коричневого відтінку, що ідеально поєднується з кольором її костюма.

Волосся Олена Зеленська зробила ідеально рівним за допомогою утюжка, уложила на косий проділ і з одного боку прибрала за вухо. У макіяжі вона зробила ставку на природну красу і вибрала стримані аксесуари.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Була окрема розмова про моду – тренди в дипломатичному одязі і як не заплутатися у дрес-коді. І все це розповідали спеціально запрошені спікери, експерти у своїй справі", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська у ефектному білому пальті прийшла на відкриття новорічного містечка біля Офісу Президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ