Today.ua

Олена Зеленська у маленькій чорній вінтажній сукні з'явилася в ефірі ранкового шоу

Сьогоднішній ранок Олена Зеленська зустріла на шоу "Сніданок" на телеканалі 1+1. Перша леді України розповіла про нещодавно розпочату кампанію зі здорового харчування. Проте вся увага була прикута до чарівного зовнішнього вигляду дружини президента.

Для зйомок на телебаченні Олена Зеленська обрала маленьку чорну сукню з короткими рукавами-буфами, V-подібним вирізом, білим комірцем та золотими ґудзиками. Волосся перша леді уложила в елегантну акуратну зачіску, залишивши пару передніх пасм обрамляти обличчя, нанесла нюдовий макіяж і завершила образ чорними сережками з перлами.

Разом із ЮНІСЕФ дружина українського президента оцінила харчові звички українців, аби зрозуміти, наскільки правильно вони харчуються. Проте результати виявилися невтішними. Саме тому перша леді України запустила сайт "Знаїмо" – портал про правильне, а головне смачне харчування.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Невдовзі запустимо інтерактивні уроки з харчування за участю зірок і справжні фуд-челенджі в ТікТок та Instagram. Наймолодших глядачів чекає ще й мультсеріал про змагання здорової та шкідливої їжі – наприклад, скумбріі та сосисок", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська у чарівному костюмі з прошвою на рукавах захопила новим незвичайним вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ