Today.ua

Олена Зеленська в образі вчительки підкорила красою на нових фото

Олена Зеленська не перестає дивувати своїх численних шанувальників. Красуня-блондинка, яка встигла завоювати звання найкрасивішої та елегантною першої леді України, вразила вибором вбрання для фотосесії.

Зовсім недавно екссценаристка студії "Квартал 95" прикрасила обкладинку модного українського видання. Також дружина Володимира Зеленського взяла участь в стильній фотосесії, змінивши кілька вражаючих образів.

У кадрі Олена Зеленська постала в образі вчительки. На одному з фото вона позує в класі біля дошки і парт, одягнена в елегантну довгу спідницю, щільні колготки, лофери, водолазку і шовкову блузу в дрібний принт. Волосся перша леді залишила розпущеним, уклавши його в природні пляжні хвилі. На іншому знімку дружина українського політика позує в коридорі в оточенні дітей, одягнених у форму. Сама вона постала в лоферах, довгій білій спідниці та тонкому светрі з короткими рукавами. Олена Володимирівна, дійсно, втілення елегантності, краси і стилю, на що весь час наголошують її шанувальники.

"Розкішна", "Наша леді, красуня і велика розумниця", "Згодна, красуня", "Наша найкраща перша леді", "Перша леді найкраща", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Олена Зеленська викликала фурор в помаранчевій сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ