Today.ua

Олена Зеленська у чарівному костюмі з прошвою на рукавах захопила новим незвичайним вбранням

Олена Зеленська продовжує демонструвати дивовижну красу вдало підібраних вбрань. Разом із Маричкою Падалкою перша леді України пробіглася магазинами, щоб провести харчове дослідження.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська ведуча опублікувала серію фотографій, на яких позує в компанії дружини президента Володимира Зеленського.

Олена Зеленська виглядає розкішно. Для виходу у світ перша леді України одягла чарівний костюм карамельного відтінку: спідницю і кофту з глибоким V-подібним вирізом і прошвою на рукавах. Образ екссценарист студії "Квартал 95" завершила високими чорними чоботями, темно-коричневою водолазкою в рубчик, а талію підкреслила красивим коричневим поясом з двома пряжками.

Волосся Олена Зеленська уложила в елегантну зачіску, залишивши кілька пасм у обличчя, а також одягла красиві товсті золоті сережки-кільця.

"Разом із першою леді, ініціаторкою реформи шкільного харчування, ми вирушили на закупи згідно зі списком, куди потрапили найпоширеніші пункти продуктових візків українців. І наприкінці шопінгу отримали вердикт професійного дієтолога Наталії Самойленко. Спойлер – вердикт невтішний", - зазначила Марічка Падалко.

Подивитися випуск з Оленою Зеленською можна буде сьогодні у програмі ТСН о 19.30.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів, як відсвяткує Новий рік, та які страви будуть на його святковому столі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ