Today.ua

Олена Зеленська в оверсайз костюмі і кедах показала дуже стильний образ

Олена Зеленська дуже стильна перша леді України. Дружина Володимира Зеленського раз у раз демонструє прекрасне почуття стилю. Однак при відвідуванні острова Хортиця в Запоріжжі дружина українського президента здивувала публіку вибором досить молодіжного образу для офіційного заходу.

43-річна дружина політика з'явилася на публіці в чудовому чорному костюмі: оверсайз піджаку і укорочених вільних брюках. Образ вона доповнила білою футболкою і класичними кедами. Волосся Олена Зеленська прибрала назад, випустивши пару передніх пасом обрамляти обличчя. Виглядала струнка перша леді дійсно чудово і підкорила фанатів своїм зовнішнім виглядом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Сучасна, стильна, красива наша перша леді", "Класно виглядаєте", "Достойно поваги", - пишуть шанувальники.

Олена Зеленська розповіла, що на острові Хортиця побувала нібито одночасно і в минулому, і в майбутньому, і була здивована тим, як це місце змінюється, стає доступним і зручним для всіх відвідувачів: літніх людей, людей з інвалідністю та батьків з маленькими дітьми.

"Ми заглянули на сам острів і відвідали знакові об'єкти, які вже оновлюють згідно кращих стандартів безбар'єрності. Із змін, які ми сьогодні побачили, фактично починається нова історія Хортиці: зручної, комфортної та безбар'єрної", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла про дружбу з першою леді України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ