Today.ua

Ялинка з головою сніговика на верхівці: дружина Монатика незвично прикрасила головний символ Нового року

Популярний український виконавець Дмитро Монатик вже насолоджується святковим антуражем в своєму будинку. Дружина співака Ірина показала, як вона прикрасила ялинку до Нового року. Верхівку новорічного дерева замість шпиля або зірочки прикрашає ... голова сніговика, а з самої ялинки стирчать руки-гілки.

Справжнє дизайнерське рішення прикрасити новорічну ялинку незвично і оригінально прийшло в голову дружині Дмитра Монатика. Ірина об'єднала два образи: сніговика і ялину. Вийшла ялинка-сніговик, ну, або сніговик в сукні-ялинці.

Отримати такий несподіваний декор будинку до Нового року, виявляється, зовсім не складно. Ірина прикрасила ялинку самим звичайним чином: розвісила гірлянди, ялинкові прикраси, золотисті бантики і білі сніжинки, також можна побачити фігурки білих ведмедів, різдвяні дзвіночки, намиста ...

На самій верхівці дружина Монатика розмістила голову сніговика в чорному циліндрі, а трохи нижче вставила між гілок ялини дві сухі палиці, що зображують руки сніговика. Ймовірно, Монатик з дружиною надихнулися прикрасами головної ялинки країни, адже в Києві на Софійській площі встановили ялинку, верхівку якої прикрашає величезний капелюх. У сімейства Монатик тепер є своя новорічна ялинка в капелюсі, правда, ще й з головою сніговика.

Нагадаємо, раніше чарівні бек-вокалістки Монатика Lida Lee і NiNO розповіли про те, яку зарплату їм платить співак в місяць і за кожен концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ