Today.ua

“Якщо немає тебе – там немає хати“: Тоня Матвієнко показала заплакану маму у день свого 41-річчя

Через кілька днів після нападу Росії на Україну Тоня Матвієнко вирішила забрати дочок – 21-річну Уляну та 6-річну Ніну у безпечне місце. Вдома вона залишила свою літню маму та батька, а також чоловіка. Сьогодні, 12 квітня, виконавиця святкує 41-річчя – відзначає свято вона далеко від дому, у Португалії.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Тоня Матвієнко опублікувала відео у сповільненій зйомці, на якому вона задує свічку зі святкового торта. У підписі до публікації вона наголосила:

"Бажаю лише одного: закінчення війни та перемоги України! З днем народження мене".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

До привітань приєдналися численні шанувальники та актриса Ольга Сумська. А ось в Інстаграм-сторіз Тоня Матвієнко опублікувала відео, записане їй мамою з Києва. У кадрі 74-річна народна артистка України постала у милій квітковій сукні. Зі сльозами на очах вона звернулася до дочки:

"Що тобі донечка хочу сказати, я люблю тебе! Я дуже сумую за вами. Ви не уявляєте, скільки ночей, сниться мені ... нехай краще буде та кухня брудна, щось зроблене не так - нехай краще це все повториться ще раз, але щоб ти там була. Бо хата без тебе… там може нікого не бути, але якщо тебе нема – там немає хати”.

Дивно, але незадовго до війни в Мережі з'явилися чутки, що в сім'ї Тоні Матвієнко стався скандал, пов'язаний з тим, що співачка зі своїми дітьми та чоловіком живе разом із батьками. Тепер усі побутові проблеми відступили на другий план і головне – вижити та зберегти сім'ю.

Нагадаємо, донька Віктора Ющенка показала рідкісне фото підрослих онуків експрезидента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ