Today.ua

Якщо оладки набридли: смачний рецепт рулетиків з кабачків та фаршу

Найчастіше з кабачків господині готують ікру, оладки або деруни. А тому ми пропонуємо вам інший, не менш вдалий рецепт із використанням сезонного овочу та додаванням м'яса, що точно сподобається вашим чоловікам.

Рулетики з кабачків та фаршу – простий рецепт смачної страви

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Для рецепту беремо довгі кабачки, з яких нарізаємо тонкі слайси для рулетиків – приблизно 0,5 сантиметрів завтовшки. За бажання з овочів можна зрізати шкірку.
  2. Рис добре промиваємо і додаємо до фаршу. Обсмажуємо цибулю та моркву та додаємо до м'яса з рисом. Солимо і перчимо.
  3. На кабачки викладаємо начинку та загортаємо рулетики, викладаємо у кілька шарів у форму для запікання.
  4. Змішуємо сметану або томатну пасту з кип'яченою водою та ароматними травами. Заливаємо рулетики.
  5. Випікаємо протягом години в розігрітій до 190 градусів духовці.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати рецепт салату з крабовими паличками, сиром та йогуртом – такий ще точно не їли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ