Найчастіше з кабачків господині готують ікру, оладки або деруни. А тому ми пропонуємо вам інший, не менш вдалий рецепт із використанням сезонного овочу та додаванням м'яса, що точно сподобається вашим чоловікам.
Рулетики з кабачків та фаршу – простий рецепт смачної страви
Складові:
- 3-4 кабачки
- 500 г фаршу
- 1 цибулина
- 1 морква
- Пів склянки рису
- 150 г сметани або томатної пасти
- Склянка води
- Сіль, перець та спеції на смак
Спосіб приготування:
- Для рецепту беремо довгі кабачки, з яких нарізаємо тонкі слайси для рулетиків – приблизно 0,5 сантиметрів завтовшки. За бажання з овочів можна зрізати шкірку.
- Рис добре промиваємо і додаємо до фаршу. Обсмажуємо цибулю та моркву та додаємо до м'яса з рисом. Солимо і перчимо.
- На кабачки викладаємо начинку та загортаємо рулетики, викладаємо у кілька шарів у форму для запікання.
- Змішуємо сметану або томатну пасту з кип'яченою водою та ароматними травами. Заливаємо рулетики.
- Випікаємо протягом години в розігрітій до 190 градусів духовці.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати рецепт салату з крабовими паличками, сиром та йогуртом – такий ще точно не їли.