Today.ua

“Це буде чесний союз“: Ектор з “МастерШеф“ вперше показав свою кохану

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вперше за довгий час розповів про особисте життя. Зірка кулінарного проєкту "МастерШеф" навіть показав фото зі своєю новою коханою.

Публічне життя може стати як причиною великого успіху і популярності, так і причиною нещастя в особистому житті. Саме так і сталося у колумбійського ресторатора. Ектор Хіменес-Браво розповів, що плітки стали причиною його розлучення з попередньою коханою.

"Публічність тим погана для мене, що складно будувати відносини і бути щасливим. На жаль, люди просто забувають, що я теж людина і у мене може бути своє життя", - зазначив кулінар.

Пост Ектор Хіменес-Браво супроводжував несподіваною фотографією, на якій показав свою дівчину, а точніше її стрункі ніжки. У кадрі шеф-кухар постав сидячи за кермом авто в джинсах і блакитній футболці, тримаючи на колінах стрункі ніжки своєї коханої. Жінка одягнена в рожеву білизняну спідницю або плаття, а також коричневі босоніжки на товстому каблуці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

"У парі має бути спілкування, довіра і чесність. Важливо не мовчати про проблеми, а говорити з партнером, щоб вирішити їх вчасно. Ось це буде чесний союз. Може мій погляд сильно ідеалізовано, але така моя реальність. На кожен товар є свій купець , як кажуть", - зазначив в публікації Ектор Хіменес-Браво.

Нагадаємо, ведуча Тетяна Литвинова з "МастерШеф" розлучилася з чоловіком через 5 років шлюбу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ