Today.ua

“Це дуже смішно“: у Мережі показали нового “Холостяка“ Топольського у дивному образі

Українцям показали головного героя нового сезону шоу "Холостяк-12". Найкрасивіші дівчата країни намагатимуться завоювати серце харизматичного бізнесмена. Проте промо-ролик реаліті викликав сміх у глядачів, нового "Холостяка" порівняли з Термінатором та назвали "не живим".

Олександр Топольський – американець українського походження, який живе та працює в Майямі, США. У рідній Україні успішний бізнесмен, який займається нерухомістю, має намір знайти свою другу половинку, для цього хлопець прийшов у шоу "Холостяк".

Промо-ролик нового сезону реаліті-шоу "Холостяк" з'явилося на офіційній сторінці проекту у Instagram. Як стало відомо, у січні 2022 року знімальний процес шоу добіг кінця. Прем'єру заплановано на березень.

"Цієї весни у світі, де панують помилкові почуття, він почує своє серце і прагнутиме назустріч коханню. Прем'єра найромантичнішого реаліті країни скоро на СТБ", – обіцяють організатори шоу українським телеглядачам.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Хол?стяк & Холостячка (@holostyakstb)

Реакція користувачів Мережі на промо-ролик нового сезону реаліті виявилася неоднозначною. Дванадцятий "Холостяк" не зумів одним лише своїм виглядом викликати захоплення глядачів, багатьом відео здалося смішним.

"Особливо коли бігти із розою в руках, а на задньому плані змінюється ландшафт. Це дуже смішно, чесно, дякую???", " Круто знято, але він не живий", "Одній мені боєвик ?", "термінатор?".

Нагадаємо, обраниця дев'ятого "Холостяка" Микити Добриніна показала у Мережі фото у купальнику. Даша Квіткова чудово виглядає після народження малюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ